Runråd 98. Det trettonde heldagsrunrådet: Runor i Västsverige

Tid: 2019-10-10–2019-10-11, Hela dagen

Torsdagen den 10 och fredagen den 11 oktober (från lunch till lunch) äger det trettonde heldagsrunrådet rum vid Göteborgs universitet. Temat för runrådet är Runor i Västsverige.

Call for papers

Vi är glada att utlysa det 13de heldagsrunrådet som kommer att äga rum vid Göteborgs universitet 10–11 oktober (lunch till lunch) och arrangeras av Medeltidskommittén vid Göteborgs universitet i samarbete med Uppsala Runforum.

Runrådets tema är runor i Västsverige. Vi välkomnar bidrag från olika ämnen, däribland språkvetenskap, historia och arkeologi.

Titel på bidrag och ett abstrakt på ca. 200 ord skickas via email till Michelle Waldispühl (michelle.waldispuhl@sprak.gu.se) senast den 1 september 2019. Även anmälan av deltagande utan bidrag sker via email senast den 1 september 2019. Alla är välkomna att anmäla intresse av att deltaga.

Konferensspråken är de skandinaviska språken, engelska och tyska. Konferensen kommer att äga rum på Humanisten vid Göteborgs universitet (Lundgrensgatan 1B, 41256 Göteborg). Deltagarna förväntas boka resa och boende själva. En lista med några hotellförslag hittar ni via följande länk: Hotell Göteborg.

Mer information om symposiet skickas ut till deltagarna i början på september 2019.

Vid frågor tveka inte att kontakta Michelle Waldispühl.

Vi ser fram emot att träffas i Göteborg i oktober!

Organisationskommittén:
Henrik Janson, Per Holmberg, Alessandro Palumbo, Michelle Waldispühl

Lämna en kommentar